HU EN

Nyerj egy exkluzív, vezetett QUADTÚRÁT az Eger környéki dűlők között!

NYEREMÉNYJÁTÉK az Egri Bikavér Ünneppel.

 

Idén jubilál az Egri Bikavér Ünnep, amely 2021-ben ünnepli 25-ik évfordulóját. Ennek kapcsán több különlegességgel készülünk, egyebek közt nyereményjátékokkal is.


Az egri www.egerquad.com jóvoltából kisorsolunk KÉT DARAB vezetett quadtúrát, amely Eger könyékén kínál egyedülálló élményt. A KÉT NYERTES másodmagával egy-egy kétszemélyes quadon járhatja be az Eger környéki tájakat. Hogy milyen is lehet egy ilyen túra, arról itt egy szuper ízelítő:
Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékon, nem kell mást tenned, mint az eredeti poszt alatt kommentben bejelölni, hogy kit vinnél magaddal a quadtúrára és a XXV. Egri Bikavér Ünnep eseményoldalán (https://www.facebook.com/events/508285380593845) bejelölni, hogy ott leszel a rendezvényen.

 


FONTOS, hogy a quadtúrán kizárólag 16 éven felüliek vehetnek részt és csak az vezethet, akinek van jogosítványa!


A sorsolást augusztus 23-án este tartjuk, a két szerencsés nevét Facebook-oldalunkon közöljük, illetve őket privát üzenetben is értesítjük. A quadtúra időpontjáról az Egerquad.com csapatával kell majd egyeztetni, ennek módjáról is privát üzenetben értesítjük a nyerteseket. Túrára 2021. augusztus 26-a és 2021. december 31-e között van lehetőség.


Ha nem szeretnéd a szerencsére bízni magad és már a sorsolás előtt foglalnál helyet egy quadtúrára, akár a barátaiddal együtt, itt találod a részleteket: https://egerquad.com/.

Kontakt

Eger Város Hegyközsége

3300, Eger, Deák Ferenc út 51.
Tel./Fax: +36-36-411-943
egrihegykozseg@gmail.com