HU EN

Aktuális


Nyerj egy exkluzív Monster Buggy vagy terepsegway túrát!

Nyereményjáték Az Egri Bor Ünnepével.

Borgasztronómiai élmény Eger zöld szívében – Az Egri Bor Ünnepe 2023

Borok, ízek, élmények, történetek, sok-sok ember találkozása az ország egyik legszebb városában – Az Egri Bor Ünnepe idén július 6-a és 9-e között vár minden bor- és gasztronómiai kalandort. A fesztivál továbbra is ingyenes látogatható, két színpadon több mint 25 zenei és kulturális program szerepel a kínálatban.

A névváltás után semmit sem vesztett népszerűségéből a borünnep

Ismét a pandémiás időszak előtti látógatószámnak örülhettek Az Egri Bor Ünnepe szervezői. A régió és az ország egyik legnagyobb borgasztronómiai rendezvénye tízezreket vonzott az Érsekkertbe. Mint kiderült: jövőre is marad a júliusi időpont.

Csütörtökön indul Eger legnagyobb borgasztronómiai fesztiválja

Közel 40 borászat 254 féle bora, 13 étterem megannyi ételkülönlegessége, ingyenes koncertek 2 színpadon, kiegészítő programok és az Érsekkert egyedi hangulata várja a július 7-én kezdődő borünnep látogatóit.

Augusztus végén lesz az XXV. Egri Bikavér Ünnep

Új időpontban, augusztus végén rendezzük meg a XXV. Egri Bikavér Ünnepet, amely ebben az évben háromnapos lesz. Azért döntött így Eger Város Hegyközsége Választmánya, hogy – a jelenlegi járványügyi korlátozások ismeretében – senkit se kelljen kizárni az ingyenes rendezvényről.

Kontakt

Eger Város Hegyközsége

3300, Eger, Deák Ferenc út 51.
Tel./Fax: +36-36-411-943
egrihegykozseg@gmail.com