HU EN

Szelfizz Bikavérrel! – Az Egri Bikavér Ünnep fotópályázata

Mutasd meg magad és a kedvenc Egri Bikavéred!

 

Évről-évre rengeteg fotót kapunk az aktuális fotópályázatunkra, reméljük, idén is így lesz, miután egy kicsit módosítottunk a kiírásunkon. Most olyan szelfiket várunk, amelyen valamilyen formában megjelenik a fotó készítője és egy Egri Bikavér (vagy legalábbis egri vörösbor).


Nincs semmilyen egyéb tartalmi kikötésünk, tehát ha valaki úgy érzi, hogy kihagyná az arcát, és a kisujját és egy pohár bort tud nagyon egyedien ábrázolni, nyugodtan megteheti, várjuk a fotót, úgysem a mi tetszésünket kell elnyerni. Ugyanis idén a közönség fogja eldönteni, kik legyenek a díjazottak.

 

 

A fotók beküldésének határideje után Facebook-oldalunkra – egy előválogatás után – feltöltjük a pályázatra érkezett szelfiket, és az a három alkotás készítője fog nyerni, amelyre a három legtöbb visszajelzés (lájk, szív, bármi) érkezett.

 

A fotókat 2019. június 30-ig lehet feltölteni az Egri Bikavér Ünnep hivatalos Facebook-oldalára egy egyszerű üzenetben. Július 2-án indul a szavazás, amely egy héten át tart majd. A szavazás lezárása: 2019. július 8-a, 23.00 óra.

 

 

Az idei nyeremények:


Fődíj: egy kétszemélyes vacsora az egri HBH Bajor Sörház étteremben


2. helyezett: ingyenes étel- és italfogyasztás a XXIII. Egri Bikavér Ünnep egyik estéjén a HRT VIP-páholyban


3. helyezett: borválogatás kiváló minőségű egri nedűkből (6 palack)

 

Mutasd meg magad és a kedvenc Egri Bikavéred! 

 

Kontakt

Eger Város Hegyközsége

3300, Eger, Deák Ferenc út 51.
Tel./Fax: +36-36-411-943
egrihegykozseg@gmail.com